in ,

Cortinagenser med høy hals

Gratis strikkeoppskrift på Cortinagenser med høy hals, en tidløs klassiker som kombinerer tradisjonell norsk mønsterstrikk med moderne komfort og varme.

Denne genseren strikkes i Sportsull fra Den Lille Garnfabrikken, et superwash-behandlet ullgarn som gir både mykhet og slitestyrke. Genseren strikkes i fargene marine og naturhvit, noe som gir den et autentisk og stilfullt utseende. Du kan selvfølgelig velge farger selv for å tilpasse genseren til din egen smak.

Cortinagenseren har en klassisk passform med et vakkert mønster som dekker både bolen og ermene. Bolen strikkes rundt med vrangbord nederst og glattstrikk oppover. Når bolen er ferdig, deles arbeidet til halsfelling og skulderfelling, og halsen strikkes opp i vrangbord som brettes dobbelt for å skape en høy og behagelig halskant. Ermene strikkes separat og sys på til slutt, og det legges opp til mønster på ermene for å matche bolen.

Med denne oppskriften kan du lage en genser som er både praktisk og elegant. Cortinagenseren med høy hals er perfekt for kalde dager, og den vil uten tvil bli et kjært plagg i garderoben, enten du strikker til deg selv eller som en gave. Nyt prosessen med å strikke denne tidløse klassikeren og gled deg over et plagg som kombinerer tradisjon og moderne design. Se gjerne ut våre andre strikkeoppskrifter på herregensere.

What do you think?

Written by Mathilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Setesdalsgenser til barn med påsydde ermer

Byrkje genser til barn