in ,

Finken sommergenser

Gratis strikkeoppskrift på Finken sommergenser, en luftig og behagelig genser som er perfekt over sommerkjolen.

Denne sommergenseren strikkes i Flamingo fra Belfilato, en garnblanding som består av 73 % mohair, 22 % ull og 5 % polyamid. Genseren strikkes i en nydelig isblå farge som gir et friskt og elegant utseende. Du kan selvfølgelig velge farger selv for å tilpasse genseren til din egen stil.

Finken sommergenser har en oversized fasong med en løs og avslappet passform som gjør den behagelig å ha på. Bolen strikkes rundt med vrangbord nederst og glattstrikk oppover. Når arbeidet deles til ermehull, strikkes for- og bakstykket hver for seg frem og tilbake i glattstrikk. Skuldrene sys sammen med madrassting for en pen og usynlig søm. Ermene strikkes ved å plukke opp masker rundt ermehullet og strikke rundt i glattstrikk, med jevne fellinger for en god passform.

Denne oppskriften gir deg muligheten til å lage en lett og luftig genser som vil bli et kjært plagg i sommergarderoben. Finken sommergenser passer perfekt til både hverdagsbruk og spesielle anledninger, og vil garantert bli en favoritt. Nyt prosessen med å strikke denne behagelige genseren og gled deg over et plagg som både ser fantastisk ut og føles deilig å ha på. Se flere av våre gratisoppskrifter på damegenser her!

What do you think?

Written by Mathilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Strikkegenser med rundfelling

Riso genser