in ,

Håndballgenseren i pink

Gratis strikkeoppskrift på Håndballgenseren i pink! Denne oppskriften gir deg muligheten til å lage en sporty, varm og fargerik genser som passer perfekt for aktive dager, både på håndballbanen og til hverdagsbruk. Med et tidløst design og spreke fargekombinasjoner, blir denne genseren raskt en favoritt i garderoben. Den er laget med det myke og slitesterke Sportsull-garnet fra Den Lille Garnfabrikken, et 100% superwashbehandlet ullgarn som både gir varme og komfort, samtidig som det er enkelt å vedlikeholde.

Mønsteret på genseren kombinerer flotte farger og stilrene detaljer, noe som gjør den til et iøynefallende plagg. Strikkefastheten er 22 masker x 26 omganger i glattstrikk og mønster på pinner 4 mm. Genseren har en klassisk passform med raglanfelling, ribbekanter og en høy eller rund hals, avhengig av hva du foretrekker. Den er et ideelt prosjekt for både nybegynnere og erfarne strikkere som ønsker en genser som både er praktisk og estetisk tiltalende.

Lag din egen unike versjon av Håndballgenseren og nyt både strikkeprosessen og det ferdige resultatet – en varm, fargerik genser som gir både stil og komfort til kalde dager! Sjekk ut våre andre gratis strikkeoppskrifter på damegensere her!

What do you think?

Written by Mathilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Stjernejakken med rundfelling til barn

Unisex cortinagenser med påsydde ermer