in ,

Cortinagenser med påsydde ermer til barn

Gratis strikkeoppskrift på Cortinagenser med påsydde ermer til barn, en klassisk og stilren genser som gir både varme og komfort til de små.

Denne flotte genseren strikkes i Sportsull fra Den Lille Garnfabrikken, et superwash-behandlet ullgarn som gir både mykhet og slitestyrke. Genseren strikkes i fargene lys grå melert og kitt, noe som gir den et tidløst og elegant utseende. Du kan selvfølgelig velge farger selv for å tilpasse genseren til din egen stil.

Cortinagenseren har en klassisk passform med detaljerte mønstre på bolen og ermene. Bolen strikkes rundt med glattstrikk og mønster, og ermene strikkes separat og sys på til slutt. Halskanten strikkes i vrangbord og brettes dobbelt for en behagelig og stilfull finish. Genseren har en praktisk og slitesterk struktur, som gjør den perfekt for lek og aktivitet.

Denne oppskriften gir deg muligheten til å lage en varm og komfortabel genser som vil bli et kjært plagg i barnets garderobe. Enten du strikker til ditt eget barn eller som en gave, vil Cortinagenseren bli en favoritt for både hverdag og utflukter. Nyt prosessen med å strikke denne tidløse klassikeren og gled deg over å skape et plagg som både ser flott ut og føles deilig å ha på. Vi har flere gratis strikkeoppskrifter til barn, sjekk dem gjerne ut!

What do you think?

Written by Mathilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Aura omslagsjakke

Setesdalsgenser til barn med påsydde ermer